SONBAHARIN SONLARINA DOĞRU

Varnet Sera Sistemleri Venlo tip cam seraların kurulumu için özel bir alüminyum tipinden bütün yapı bileşenlerini kendisi üreten dünyanın ilk şirketi olacak.

Sürdürülebilirlik taahhüdümüz ve inşaat, otomotiv sektörü, uzay ve sürekli artan diğer uygulamalardaki küresel trendlere ayak uydurabilmek adına Varnet en tepeden en son somun ve cıvataya kadar Tamamen Alüminyum Venlo tip serayı yarattı.

 Elbette ki bütün bunlar tek bir gecede olmadı. On yılı aşkın bir araştırma, planlama, tasarım, deneme ve yanılma süreci bu muhteşem başarının arkasında yatan en temel yapı taşları.

 Özel bir alüminyum alaşımı türünü ve patentli profillerimizikullanarak daha önce çelik bileşenlerin kullanımıyla belirlenmiş olan yapısal ve çekme mukavemetlerinin çok üzerine çıkıyoruz.

 Aynı zamanda kurulum kolaylığı ve hızı da dikkat çekici nitelikte ve bu sayede büyük projeler çok daha hızlı bir şekilde tamamlanabiliyor. Alüminyumun parlak bir yüzeyinin olması çok normal ve bu sayede seralar parıl parıl parlayacak.

 Alüminyum yapıların yaşam döngüsü geleneksel metallerinkinden çok daha uzun. Alüminyum yapılar nesiller boyunca ayakta kalabiliyor ve sonunda da tamamen geri dönüştürülerek tekrar kullanılabiliyor ve bu sayede çevrede minimum ayak izi bırakıyor.

 Böylece, bu yenilik sera sahibine muazzama bir fayda getirmiş oluyor.

 

 Varnet Sera Sistemleri sizleri 4-230 numaralı stantta Tamamen Alüminyum tasarımımızla yer alacağımız 30 Kasım – 3 Aralık 2016 tarihlerinde Growtech Eurasia fuarına davet etmekten memnuniyet duymaktadır.